Keskin'de Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Keskin'de Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı Etkinlikleri

Keskin\'de Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı Etkinlikleri

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Polis Teşkilatının 168.Kuruluş Yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman'ı makamında ziyaret etti.

12.04.2013 12:25

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, Kimya öğretmeni Aydın Kaplan ile okulu temsilen bir grup öğrenci katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere derslerinde çok başarılı olmalarını, vatana ve millete faydalı, örnek insanlar olmalarını tavsiye etti. İlçede emniyet açısından suç işleme oranlarında ciddi manada düşüşler yaşandığını, mobese kameralarının ihtiyaç olduğunda daha da artırılabileceğini belirtti. Polis vatandaş birlikteliğinin öneminden bahseden İlçe Emniyet Müdürü Kaman, suçun önlenmesinde vatandaşlara önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Okul Müdürü Nusret Kılıç, ilçemizin emniyet açısından iyi bir düzeyde olduğunu, ciddi manada olayların yaşanmadığını, yaşanabilir ve güvenli şehirler arasında ilçemizin de sayılabileceğini belirtti. Kılıç, ilçemizde bu durumu sağlayan, başta ilçe emniyet müdürü olmak üzere tüm polis teşkilatına, takdire şayan bu çalışmaları için teşekkür etti.

Öğrenciler de İlçe Emniyet Müdürüne ilçenin emniyet ve güvenliği ile ilgili çeşitli sorular sordu. Yapılan geziden memnun kalan öğrenciler, Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman'a başarı dileklerini ilettiler.

Kaman, ziyarete gelen öğrencilerden birine makam koltuğunu devretti ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keskin'de Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement