Kermesten Gelen Gelir Yetim Çocuklara Ulaştırıldı - Son Dakika
Yerel

Kermesten Gelen Gelir Yetim Çocuklara Ulaştırıldı

Kermesten Gelen Gelir Yetim Çocuklara Ulaştırıldı

Muş’un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce kimsesiz ve yetim çocuklar yararına düzenlenen kermeste elde edilen gelir, ilçedeki 50 kimsesiz ve yetim çocuğa ulaştırıldı.

06.06.2016 17:55

Muş'un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce kimsesiz ve yetim çocuklar yararına düzenlenen kermeste elde edilen gelir, ilçedeki 50 kimsesiz ve yetim çocuğa ulaştırıldı.

16 Mayıs 2016 tarihinde Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen kermeste öğrencilerin derslerinde yapmış oldukları eserler sergilenmesiyle elde edilen gelir Bulanık'ta 50 kimsesiz ve yetim çocuğa ulaştırıldı. Nakit para olarak yapılan yardımları Muş İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, şube müdürleri Metin Aksu ve Ali Çelik, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, şube müdürü Veysi Bora ve kermesin düzenlemesinde büyük emekler veren Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yelda Olgun tarafından kimsesiz ve yetim çocuklara yardımlar ulaştırıldı. Muş İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yelda Olgun'u, okul öğretmenlerini ve emeği geçen öğrencileri yapmış olduğu anlamlı çalışmadan dolayı tebrik ederek, kimsesiz ve yetim çocukların kendilerine Allah'ın emaneti olduklarını söyledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kermesten Gelen Gelir Yetim Çocuklara Ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement