Kendi Küçük Kalbi Büyük - Son Dakika
Yerel

Kendi Küçük Kalbi Büyük

Kendi Küçük Kalbi Büyük

Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Aybüke Elif Demir, topladığı mavi kapaklarla engellilere ümit oldu.

09.06.2016 16:11

Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Aybüke Elif Demir, topladığı mavi kapaklarla engellilere ümit oldu.

Bu yıl topladığı 20 bin kapakla alınan tekerlekli sandalyeyi okulunda düzenlenen bir tören ile Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Eşen'e teslim eden Aybüke, arkadaşları tarafından büyük alkış aldı. Törene; İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Eşen, Aybüke Elif Demir'in ailesi ve öğrenciler katıldı.

"MAVİ KAPAKLARI ATMAMALARI İÇİN HERKESİ TEMBİH ETTİM"

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Dernek Başkanı Cafer Eşen'in birer konuşma yaptıkları törende, minik Aybüke tebrik edildi. Mavi kapak kampanyasının ilk uygulanmaya başlandığı zamanlardan itibaren kendisinin de topladığını aktaran Aybüke, "Mavi kapak toplama kampanyası başladığını zaman ben de toplamaya başladım. Arkadaşlarıma yakınlarına akrabalarıma mavi kapakları atmamaları için tembih ettim. Geçen yılda toplayarak bir tekerlekli sandalye temin ettim. Bu yıl da 20 adet mavi kapak topladım. Bir engelli arkadaşıma bile umut olmak çok güzel bir duygu. Bugün topladığım mavi kapakları teslim ederek, tekerlekli sandalye aldım. Bir kişiye dana umut olacağım için çok mutluyum. Bana bu konuda destek olan aileme okul müdürümüze arkadaşlarıma ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarım da bu tür projelerde yer almalarını istiyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kendi Küçük Kalbi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement