Keçiören'de Esnafa Hayvanlar İçin Su Kabı ve Mama Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Esnafa Hayvanlar İçin Su Kabı ve Mama Dağıtımı

Keçiören\'de Esnafa Hayvanlar İçin Su Kabı ve Mama Dağıtımı

Keçiören Belediyesi ve Esnaf Sanatkarlar Derneği (ESDER) işbirliğiyle Keçiören'deki esnafa sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaması için su kabı ve mama dağıtımı yapıldı.

22.08.2012 11:15

Keçiören Belediyesi ve Esnaf Sanatkarlar Derneği (ESDER) işbirliğiyle Keçiören'deki esnafa sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaması için su kabı ve mama dağıtımı yapıldı.

Vatandaşların hayatını kolaylaştıran düzenlemelerin yanı sıra sokak hayvanlarını unutmayan Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları için parklara yerleştirilen su kaplarından ilçe esnafına dağıtıyor.

Keçiören Belediyesi ve Esnaf Sanatkarlar Derneği (ESDER) işbirliğiyle Keçiören'deki esnafa su kabı ve mama dağıtımı yapıldı. İlk olarak Tepebaşı Mahallesi'nde gerçekleştirilen dağıtıma Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus ile dernek üyeleri katıldı.

Özellikle sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için bir dizi tedbir aldıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Yakın zamanda sokak hayvanlarımız için 130 hayvan kapasiteli Geçici Bakımevi' oluşturduk. Burada sokak hayvanlarının bakım, tedavi, aşılama ve kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştirerek onların sahiplendirilmelerini sağlıyoruz. Bugüne kadar birçok hayvanı sahiplendirdik. Sahiplendirilemeyenler de kayıt altına alınarak kulak küpe numarası verildikten sonra doğal yaşamlarına bırakıldı. Bu sahiplendirilemeyen hayvanları unutmayarak ESDER ile ortak bir çalışma yaptık ve Keçiören esnafına sokak hayvanları için su kabı ve mama dağıtımında bulunduk" dedi. Keçiören esnafının da projeye sahip çıktığını ifade eden Başkan Ak, ESDER'e ve Keçiören esnafına teşekkür etti.

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus da, sokak hayvanları için esnafa su kabı ve mama dağıtımı yaparak duyarlılık gösteren Keçiören Belediyesi'ne teşekkür ederek "ESDER ve Keçiören Belediyesi olarak amacımız bu sıcaklarda hayvanların aç ve susuz kalmamasıdır" şeklinde konuştu.

Keçiören'deki işletme sahipleri de gösterilen duyarlılığın sevindirici olduğunu belirterek projeye her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Sokak hayvanlarının su ve beslenme ihtiyacı için düşünülen mama ve su kabı dağıtımı, Keçiören'deki tüm esnafa yapılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Esnafa Hayvanlar İçin Su Kabı ve Mama Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement