Keban'da 280 Kişiye Hijyen Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Keban'da 280 Kişiye Hijyen Eğitimi Verildi

Keban\'da 280 Kişiye Hijyen Eğitimi Verildi

Elazığ’ın Keban ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 280 kişiye hijyen eğitim verildi.

07.07.2014 15:34

Elazığ'ın Keban ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 280 kişiye hijyen eğitim verildi.

Keban Halk Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, gıda üretimi ve perakende iş yerlerinde insan bedeninin temasının söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerlerine yönelik eğitim verilmesi için çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Keban ilçesinde hijyen eğitimi için 280 kişi başvurdu. Başvuran 280 kişiye uzmanlar tarafından hijyen eğitimi verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fevzi Özdemir, hijyen eğitimi kapsamında ilçede belirlenen 10 meslek grubuna kurs açılması için çalışma başlattıklarını hatırlattı. Özdemir, "Şu ana kadar 8 meslek grubuna yeterli başvuru alındı ve hijyen eğitimini verildi. Hijyen eğitimlerinin planlanması, eğitimcilerinin görevlendirilmesi, gerekli duyuruların yapılması ve eğitim ortamının oluşturulması noktasında ilçedeki tüm protokolün bize çok desteği oldu" dedi.

Keban Toplum Sağlığı Merkeziyle koordinasyon içerisinde çalıştıklarını kaydeden Özdemir, "Kantin işletmecileri, kuaförler, şarküteri,bakkal ve gıda pazarları satış elemanları, aşçılar, et ve et ürünleri işlemecileri, servis görevlileri, otel ve lokanta yöneticileri, hububat işleme elemanlarına yönelik hijyen eğitimi verdik. Eğitimlere 280 kişi katıldı. Eğitimler bazen işler aksamaması için çalışma yerinde, bazıları için ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keban'da 280 Kişiye Hijyen Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement