Kdz. Ereğli Emıtt Fuarı'nda Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Emıtt Fuarı'nda Tanıtıldı

Kdz. Ereğli Emıtt Fuarı\'nda Tanıtıldı

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yıl 18.’si düzenlenen 2014 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

03.02.2014 15:49

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yıl 18.'si düzenlenen 2014 EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Fuarı'da, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Başkanı ve Karabül Valisi İzzettin Küçük tarafından Kdz. Ereğli Belediyesi'ne teşekkür plaketi verildiğini ifade etti. Posbıyık, 70 ülkeden 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara Kdz. Ereğli Belediyesi'nin BAKAB ile birlikte katıldığını söyledi. Fuara eşi Neriman Posbıyık ile katılarak stantları gezen Başkan Posbıyık, 1994 yılından bu yana Kdz. Ereğli'nin tanıtımı için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, "Kentimizin tanıtımı için göreve geldiğim ilk günden itibaren ekibimizle birlikte büyük çaba harcıyoruz. EMİTT Fuarı gibi bu tür organizasyonlara da büyük önem veriyoruz. Ereğli'den meclis üyelerimiz, müdürlerimiz ve çalışanlarımız İstanbul ve çevresindeki hemşehrilerimiz da fuara gelerek destek verdi. Başarılı bir fuar dönemi geçirdik. Emek veren tüm ekibimizi kutluyoruz" dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından kurulan standı CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen, Bartın, Karabük, Düzce Valileri'nin yanısıra bir çok ünlü isim ve turizm firması ile vatandaşların ziyaret ettiği bildirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Emıtt Fuarı'nda Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement