Kazan'da Yangın - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Yangın

Kazan\'da Yangın

Ankara’nın Kazan ilçesi Aydın Mahallesi'nde çıkan yangında mezarlık, bir meyve bahçesi ve saman balyaları zarar gördü. Yangına müdahale eden bir kişi hafif yaralandı.

28.08.2013 22:44

Ankara'nın Kazan ilçesi Aydın Mahallesi'nde çıkan yangında mezarlık, bir meyve bahçesi ve saman balyaları zarar gördü. Yangına müdahale eden bir kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre bir alışveriş mağazasına ait reklam tabelasının montajı sırasında kaynak makinasından yere düşen kıvılcımlar otları tutuşturdu. Kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede büyüyen yangın, yakındaki mezarlığa buradan da hızla ilerleyerek Aydın Mahallesi'ne ulaştı.

Kazan ve Sincan'dan olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve belediye iş makinaları yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangında mezarlık alanın içinde bulunan çok sayıda çam ağacı, Saniye Üstek'e ait samanlık ve ahır, Hamza Fidantek'e ait evinin yanındaki sebze meyve bahçesi zarar gördü. Ayrıca yangını söndürmeye çalışan reklam firması işçilerinden Cebrail Çelik'in (28) kolunda ve yüzünde yanıklar oluştu. Yaralı işçi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesindeki  tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaymakam Veysel Beyru da olay yerinde incelemelerde bulundu, yangın hakkında bilgi aldı ve zararın karşılanması için firma yetkilileri ile görüşeceklerini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement