Akçakale Kaymakamı Fırat, Başkan Adaylarıyla Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Akçakale Kaymakamı Fırat, Başkan Adaylarıyla Toplantı Yaptı

Akçakale Kaymakamı Fırat, Başkan Adaylarıyla Toplantı Yaptı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Kaymakamı Eyüp Fırat, belediye başkan adayları ile seçim güvenliği konulu toplantı yaptı.

21.02.2014 22:33  Güncelleme: 22:42

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Kaymakamı Eyüp Fırat, 30 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adayları ile seçim güvenliği konulu toplantı yaptı.

Akçakale Kaymakamlığı makam odasında yapılan yerel seçimlerde güvenlik konulu toplantısına, Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Balıklıkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin, AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Abdulhakim Ayhan, MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya, CHP Belediye Başkan Adayı İsa Kurt, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Aslankan, Hür Dava Partisi Belediye Başlan Adayı Halil Aydın, BDP Belediye Başkan adayı Mahmut Güç katıldı.

Kaymakam Eyüp Fırat, gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını vurguladı. Fırat, "Sizlerin de malumunuz, seçimlere 37 gün kaldı. Biz siyasi parti belediye başkan adaylarımızla istişare toplantısı yapıyoruz. İnşallah Akçakale de huzur içerisinde seçimin geçmesini ümit ediyoruz. Aday arkadaşlarımız son derece olumlu kendilerinin de tek düşüncesi seçim sürecinin kardeşçe, birlikte atlatabilmektir. Bugün inşallah burada belediye başkan adaylarımızın taleplerini değerlendireceğiz seçimin huzurlu geçmesi adına, biz elimizden geleni yapacağız. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale Kaymakamı Fırat, Başkan Adaylarıyla Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement