Kaymakam Aygöl, Başarılı Yöneticileri Belgeyle Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Aygöl, Başarılı Yöneticileri Belgeyle Ödüllendirdi

Kaymakam Aygöl, Başarılı Yöneticileri Belgeyle Ödüllendirdi

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, spor ve eğitimde başarı gösteren yöneticileri belgeyle ödüllendirdi.

05.05.2012 11:42

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, spor ve eğitimde başarı gösteren yöneticileri belgeyle ödüllendirdi.

Akçakale Kaymakamlığı Gençlik Merkezinde gerçekleşen belge töreninde başarılı sporcu ve eğitimciler hazır bulundu. Törende kısa bir değerlendirme konuşması yapan Kaymakam Şefik Aygöl, başarının takım ruhuyla gerçekleşebileceğini dile getirdi. Aygöl "Öğrencilerimizin başarılı olmasında siz değerli yöneticilerin büyük katkıları vardır. Eğitimde ve sporda başarı olmak, sizin gibi bilinçli yöneticilerle olur. Çocuklarımızın başarısı sadece eğitimle olmaz, bunu sportif faaliyetlerle de desteklememiz gerekir.

Akçakale'de sporda iyi noktadayız. Bugün ilde spor kurslarına 200 öğrenci ile devam edilirken, Bizde 500 öğrenciyle spor kurslarımız devam etti. Gayretli hocalarımız bütün bir yaz boyu fedakarlık göstererek çocuklarımızı sporda eğittiler. Nasip olursa bu yıl 40 çocuğumuza yüzme kursu vereceğiz. Öğrencilerimizin başarılı olması iyi yöneticilere bağlıdır" diye konuştu.

Onur ve başarı belgesi, Beden Eğitimi öğretmenlerinden Aziz Tur, Bedia Serçe, Berna Can ve Mesut Öz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Tekyıldız, GAP Tarım ve Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Asutay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Başak, YİBO Müdürü Şahin Çiçek, Vakıf muhasibi Hasan Öztürk, İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili M. Emin Önhan ve Akçakale Spor Kulübü Başkanı Bozan Yavuz'a verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Aygöl, Başarılı Yöneticileri Belgeyle Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement