Kastamonu'da İşletmelere Fsc Eğitimi ve Eylem Planı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da İşletmelere Fsc Eğitimi ve Eylem Planı Yapıldı

Kastamonu\'da İşletmelere Fsc Eğitimi ve Eylem Planı Yapıldı

2012 yılında FSC çalışmaları başlatılan Kastamonu'nun Araç, Ayancık, Taşköprü ve Tosya İşletme Müdürlüklerine FSC eğitimi verilerek, ön denetim tarihi olan 25 Haziran 2012'ye kadar olan sürece dair "Eylem Planı" yapıldı.

09.04.2012 15:18

2012 yılında FSC çalışmaları başlatılan Kastamonu'nun Araç, Ayancık, Taşköprü ve Tosya İşletme Müdürlüklerine FSC eğitimi verilerek, ön denetim tarihi olan 25 Haziran 2012'ye kadar olan sürece dair "Eylem Planı" yapıldı.

Eğitime Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Başkan, Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, Kastamonu OBM İşletme Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Halim Bilgin, Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü İsmail Çetin, Zonguldak- Yenice İşletme Müdürü Kemal Avşaroğlu, Kastamonu-Araç İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi, Ayancık İşletme Müdürü Hakan Çakır, Daday İşletme Müdürü Bahri Durmaz, Taşköprü İşletme Müdürü İbrahim Besi, Tosya İşletme Müdürü Cengiz Dik, işletme müdür yardımcıları ve işletme şefleri katıldılar.

Kastamonu'da, 2011 yılında FSC çalışmalarını tamamlayıp FSC tarafından sertifikalandırılan Daday Orman İşletme Müdürlüğündeki tecrübelerden yola çıkarak, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç tarafından 2012 yılında bu çalışmaları yürütecek 4 işletme müdürlüğündeki idari kadroya FSC hakkındaki genel bilgiler, ardından da sertifikasyon sürecinde izlenecek takvim, dikkat edilmesi gereken hususlar ve karşılaşılması muhtemel zorluklara dair eğitim verildi. Ardından FSC sertifikasyon sürecini tamamlayan Daday Orman İşletme Müdürü Bahri Durmaz, işletme şefleri Onur Sarı, Mustafa Çelik, Oktay Tekin, Sabri Bağcı ve Uygur Onur, sertifikasyon süreciyle ilgili tecrübelerini anlatıp soruları cevaplandırdılar.

Daha sonra 2012 yılında sertifikasyon çalışması yapılacak olan Araç, Ayancık, Taşköprü ve Tosya İşletme Müdürlüklerinin ön denetim tarihi olan 25 Haziran 2012 tarihine kadar yapacakları işlere ait "Eylem Planı" oluşturuldu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da İşletmelere Fsc Eğitimi ve Eylem Planı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement