Kartepe Belediyesi'nden Özel Öğrencilere Eğlence - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesi'nden Özel Öğrencilere Eğlence

Kartepe Belediyesi\'nden Özel Öğrencilere Eğlence

Kartepe Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde misafir olan öğrenciler için etkinlik düzenledi.

14.11.2016 13:32

Kartepe Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde misafir olan öğrenciler için etkinlik düzenledi.

Kartepe Belediyesi, rehabilite edilen engelli öğrenciler için bir motivasyon etkinliği düzenlendi. Ataevler Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Kartepe Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Filiz, öğrenciler ve aileleri de katıldı. Düzenlenen motivasyon etkinliği ile Kartepe'nin özel çocuk ve gençlerinin sosyal hayata adaptasyonuna katkı sağlamayı amaçlayan Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri tüm misafirleri tek tek yakından ilgilendi.

Çeşitli ikramların, hediyelerin, oyun ve müziğin de olduğu etkinliğe katılan özel çocuklar doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdiler. Misafirlere, Başkan Üzülmez'in selam ve sevgilerini ileten Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, "Bu kardeşlerimiz sadece anne, babalarının değil hepimizin birer evladı gibi düşünüyoruz. Gücümüz ve imkanlarımız yettiğince küçük-büyük demeden yanlarındayız. Rehabilite süreçlerine, bu tür farkındalık ve sosyalleşmeye katkı sağlayan organizasyonlar ile katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yüzlerindeki tebessüm ve kalplerindeki mutluluğu en büyük kazanımlardan biri olarak görüyoruz" dedi.

Kartepe rehabilitasyon merkezi öğrencileri, eğlencenin sonunda Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcı Mehmet Filiz'in eşliğinde topluca kesilen pasta ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları sonrası yorgun ve mutlu bir şekilde etkinlikten ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesi'nden Özel Öğrencilere Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement