Kariyer'den 'Firdevs'li' Kutlama - Son Dakika
Yerel

Kariyer'den 'Firdevs'li' Kutlama

Kariyer\'den \'Firdevs\'li\' Kutlama

Kariyer Medya Grubu bünyesinde günlük olarak yayın yapan Kariyer Gazetesi’nin 5’inci kuruluş yıl dönümü Cumartesi gecesi 300 kadar davetlinin katılımı ile büyük bir coşkuyla Deniz Kulübü’nde kutlandı.

17.03.2014 11:46

Kariyer Medya Grubu bünyesinde günlük olarak yayın yapan Kariyer Gazetesi'nin 5'inci kuruluş yıl dönümü Cumartesi gecesi 300 kadar davetlinin katılımı ile büyük bir coşkuyla Deniz Kulübü'nde kutlandı.

Burhan Mercan ve ekibinin yanı sıra Popstar Firdevs'in sırayla sahne aldıkları Kariyer Gazetesi 5'inci kuruluş yıldönümü kutlaması İş- Siyaset ve Basın camiasından 300 kadar davetlinin katılımı ile Deniz Kulübünde gerçekleşti.

Kariyer Medya Grubu yayınları imtiyaz sahibi Umut Şekerci, gece de yaptığı konuşmada Kariyer Medya Grubu'na 'Seyahatname' adlı bir doğa-tarih ve tatil dergisinin de katıldığını duyururken geceye katılan ve katılmak isteyip davetiyeli oldukları halde çeşitli nedenlerden dolayı katılamayan herkese teşekkür etti.

Burhan Mercan, Sercan Yıldırım ve ekibinin birbirinden güzel özgün parçalarına tüm salon eşlik ederken farklı siyasi partilerde olan siyasetçilerinde birbirleri ile kaynaştığı gözlemlenen gece de Alagözler Şirketler Grubu çalışanlarından Yüksek Maden Mühendisi Ekrem Ketenci ile Gülbeyaz Ketenci çifti de 34'üncü evlilik yıldönümlerini kutladılar.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Muharrem Akdemir ile MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay'ın birbirlerine sarılarak şans diledikleri anlar gecenin en anlamlı karelerini oluştururken, Zonguldak CHP Belediye Meclis üyelerinden Gökhan Demir'de Popstar Firdevs'e şarkılarında eşlik ederek geceye renk kattı.

Kariyer Pastasının kesiminden önce kısa bir konuşma yapan Kariyer Medya Grubu yayınları imtiyaz sahibi Umut Şekerci yaptığı teşekkür konuşmasında Kariyer Medya Grubuna yeni dahil olan 'Seyahatname' adlı projeyi tanıtarak şu ifadeleri kullandı:

"Kariyer Medya Grubuna bağlı yayın organlarımızdan ilk göz ağrımız Kariyer Gazetesi'nin 5'inci kuruluş yıldönümü adına tertiplediğimiz bu geceye katılan siz değerli konuklarımıza, katılmak isteyip çeşitli nedenlerden dolayı katılamayanların yanı sıra Kariyer'e emeği geçen eski ve yeni tüm Kariyer emektarlarına teşekkür ediyorum. Konuşmama başlamadan önce size gurubumuz bünyesine dahil edilen yeni bir projemizden kısaca söz etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Kariyer Medya Grubu, Kariyer Gazetesi, Kozlunun Sesi Gazetesi, Kilimlinin sesi Gazetesi ve Kariyer TV'den oluşmaktadır. Kentimizin tanınmış turizmcilerinden Engin Zaman'ın bir dönem yayınlamaya başlayıp ara verdiği, Bölgenin ilk ve tek Tatil-Doğa ve Turizm dergisi 'Seyahatname'de Kariyer Medya Grubu bünyesinde yayınlanacaktır. Mayıs ayı itibari ile ilk sayısını yayınlanacak olan Kariyer Seyehatname dergisi 'yerel' bir düşünce olmayıp 'genel' anlamda okurları ile buluşturulacaktır. Ülke genelinde bayilerde satışa sunulacak olan bu projenin babası Engin Zaman'da bilgi-birikim ve tecrübesi ile bu derginin başında olacaktır. Gazetecilik kolay kolay herkesi memnun edemeyeceğin bir meslektir. Bizlerde yazılarımızla kimi zaman sevindiriyor, kimi zaman üzüyor, kimi zamansa kızdırıyoruz. Yazılarımdan dolayı bu salonda olan ve olmayan, yazılarımdan ötürü, üzdüğüm ve kırdığım herkesten özür dilerim. Fakat özellikle altını çizmek isterim ki; bu özür sadece haksız eleştirilerde bulunduklarım içindir ki, haklı olan hiçbir eleştirimden dolayı özür dilemiyorum. Sözü fazla uzatarak sizleri sıkmak istemiyorum. Her birinize katılımlarınızdan dolayı, Kariyer'in bu günlere gelmesinde katkısı olan reklam verenlerimize, abonelerimize ve tüm emektarlarımıza teşekkür ediyorum."

Şekerci'nin konuşmasının ardından sahne alan Popstar Firdevs'in parçaları ile şenlenen gecenin sonunda Şekerci tebrikleri kabul ederken Deniz Kulübünde gerçekleşen etkinlik www.kariyerwebtv.com üzerinden yayın yapan KARİYER TV'de canlı olarak yayınlandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kariyer'den 'Firdevs'li' Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement