Kardeşlik Turnuvasının Kuraları Çekildi - Son Dakika
Yerel

Kardeşlik Turnuvasının Kuraları Çekildi

Kardeşlik Turnuvasının Kuraları Çekildi

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ‘Merkezefendi Kardeşlik Futbol Turnuvası’ heyecanının ikincisi bu yıl yaşanıyor.

07.04.2016 13:16

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen 'Merkezefendi Kardeşlik Futbol Turnuvası' heyecanının ikincisi bu yıl yaşanıyor. 31 lise takımının kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın kuraları düzenlenen törenle çekildi.

'Merkezefendi Kardeşlik Futbol Turnuvası'adı altında yapılacak olan turnuvanın kuraları çekildi. Merkezefendi Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı,Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Işık, Yusuf Görgüç, Ayhan Mazıoğlu ile okul temsilcileri, öğrenciler katıldı. Kura çekilişi öncesi konuşan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Merkezefendi Belediyesi'nin her alanda spora büyük katkılar koyduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Muhammet Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında kardeşlik bağını güçlendirdiğini ifade etti.İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı da sporun sağlık açısından büyük önem taşıdığını kaydederek turnuvanın yararlı olacağının altını çizdi. Son olarak söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, " Geçtiğimiz yıl başlattığımız turnuvamızın bu yıl ikincisini düzenlemenin heyecanını yaşamaktayız. Turnuvamızla eğitime katkı koyma amacındayız. Eğitime her alanda katkılarımız sürüyor. Geçtiğimiz yıl okullarımıza havuz kurarak 5 bin öğrencimizin yüzme öğrenmesini sağladık. 5. Sınıftan 6. Sınıfa geçen öğrencilerimize bisiklet hediye ettik. Bu yıl da bu katkılarımız devam edecek. Geçtiğimiz 16 takımla turnuvamızı gerçekleştirdik. Bu yıl takım sayımız 31'e yükselttik. Lise 1-2 ve Lise 3-4 kategorileri oluşturduk. Şimdiden takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitime ve spora katkımız artarak devam edecek" dedi.

Maçların 75. Halı Saha'da 11 Nisan'da oynanacak olan mücadelelerle başlayacağı belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardeşlik Turnuvasının Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement