Kardelen Koleji'nde Seminerler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kardelen Koleji'nde Seminerler Devam Ediyor

Kardelen Koleji\'nde Seminerler Devam Ediyor

Özel Kardelen Koleji tarafından öğrencilere ve öğretmenlere verilen seminerler devam ediyor.

12.03.2012 14:44

Özel Kardelen Koleji tarafından öğrencilere ve öğretmenlere verilen seminerler devam ediyor.

Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanı Doçent Dr. Mustafa Şanal tarafından hafta sonunda öğrenci velilerine yönelik bir seminer verildi.

Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanı Doçent Dr. Mustafa Şanal Kardelen Koleji konferans salonunda 8. sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak verdiği seminerde "Anne baba ve ergen arasında olumlu iletişimi engelleyen etmenler konusunda velileri bilgilendirdi. Şanal, "Kardelen Koleji olarak bu seminerleri sık sık sizlerle yapıyoruz. 8'inci sınıf öğrencilerimizin sınavına az bir zaman kala sizlerle bundan sonra daha da sık konuşacağız. Bugün sizlerle anne ve babanın kendi çocukluk yıllarındaki yaşantıları, ailedeki çocuk sayısı, aile içinde eşler arasındaki ilişkinin niteliği, toplumun kültürel değerleri ve ailenin sosyal ekonomik konuları üzerinden konuşacağız." dedi.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise yaptığı açıklamada "Kardelen Koleji olarak gerek ilköğretim öğrenci velilerine ve gerekse de lise öğrenci velilerimize seminerlerimiz devam ediyor. Yaklaşan sınav tarihlerinden dolayı ise bu görüşmeleri daha da artıracağız." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardelen Koleji'nde Seminerler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement