Karaosmanoğlu, "Kızılay Bizim Gözbebeğimiz" - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu, "Kızılay Bizim Gözbebeğimiz"

Karaosmanoğlu, "Kızılay Bizim Gözbebeğimiz"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Kızılayı Gebze Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısına katıldı.

25.02.2013 18:55

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Kızılayı Gebze Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısına katıldı. Kızılay'ın hem Türkiye, hem dünya için önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Kızılay bizim gözbebeğimizdir. Fedakarlık ve gönüllülük esasına göre çalışan bu kuruma desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.

Türk Kızılayı Gebze Şubesi'nin olağan genel kurulu Gebze Kent Meydanı'ndaki Menekşe Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül ve İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile eski milletvekilleri Eyüp Ayar ve Bülent Atasayan katıldı.

Mevcut başkan Ertan Tunçel'in güven tazelediği genel kurulda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, kendisinin de okul yıllarında Kızılay Kolu Başkanlığı yaptığını anlattı. "Kızılay, hepimizin göz bebeğidir" diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Kızılay zor günlerin dostudur, zorda olanların dostudur. Yaralara merhem olan, anında yetişen bir hızırdır. Şifa dağıtan, yardım eden bir kurumdur. Kızılay, son yıllarda gittikçe güçlenen, Türkiye'de ve dünyada yıldızı parlayan bir kurum oldu" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu, 'Kızılay Bizim Gözbebeğimiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement