Karaman'da "Ben de Fırçalıyorum" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Karaman'da "Ben de Fırçalıyorum" Kampanyası

Karaman\'da "Ben de Fırçalıyorum" Kampanyası

Karaman’da "Ben de Fırçalıyorum" kampanyası çerçevesinde 100. Yıl Ortaokulu öğrencilerine diş macunu ve fırça dağıtıldı.

06.03.2015 17:25

Karaman'da "Ben de Fırçalıyorum" kampanyası çerçevesinde 100. Yıl Ortaokulu öğrencilerine diş macunu ve fırça dağıtıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği öncülüğünde 100. Yıl Ortaokulunda başlatılan, "Ben de Fırçalıyorum" kampanyası kapsamında öğrencilere, diş fırçalamanın önemi ve doğru diş fırçalama teknikleri anlatıldı. Ben de Fırçalıyorum kampanyasına Karaman Valisi Murat Koca'da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, öğrencilere dişlerine iyi bakmaları tavsiyesinde bulundu. Hastalıkların kaynaklandığı ana unsurlardan birisinin diş sağlığı olduğunu belirten Erenoğlu, "Yeterince çiğnenmemiş bir lokma öncelikle sindirim sistemimize sıkıntı verir. Biz diş temizliğine çok önem vermeliyiz. Çocuklar en çok diş hekiminden korkuyor. Dişlerimizi kaybetmeden önce kıymetini bilelim. Belirli yaştan sonra diş nakli ve protezler öz diş ile aynı kalite ve güzellikte olmuyor. Sıkıntılar oluyor önce dişimizi kaybetmeyelim. Sizin dişleriniz çok güzel onlara güzelce bakın" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere, diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da 'Ben de Fırçalıyorum' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement