Karaman, Bakan Elvan'ı Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Karaman, Bakan Elvan'ı Bekliyor

Karaman, Bakan Elvan\'ı Bekliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 18 Ocak'ta Karaman'a gidecek.

16.01.2014 21:48  Güncelleme: 23:37

AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 18 Ocak Cumartesi günü memleketi Karaman'a geleceğini söyledi.

Bakan Elvan'ın Karaman, programı ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Kerim Dereli, "Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan, bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Karaman'a gelecek. Yapacağı bu ilk ziyaret şimdiden bizleri heyecanlandırdı. Bakanımızın tam programı netleşmese de, burada valilik, belediye ve teşkilatımızı ziyaret edecek. Ziyaretlerden sonra bakanımız Karaman'daki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelecek. Daha sonra bakanımız hasta kabulüne başlayan yeni karaman Devlet Hastanemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alacak" dedi.

Lütfi Elvan'ın bakan olduktan sonra memleketi Karaman'a ilk gelişi olması nedeniyle teşkilat olarak görkemli bir karşılama yapmayı düşündüklerini kaydeden Dereli, "Bakanımız için 500 araçlı bir konvoy yapmayı hedefliyoruz. Bu konvoyla bakanımızı il girişinde karşılayacak" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman, Bakan Elvan'ı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement