Karacan: "Denizle İlgili Çok Önemli Projelerimiz Var" - Son Dakika
Yerel

Karacan: "Denizle İlgili Çok Önemli Projelerimiz Var"

Karacan: "Denizle İlgili Çok Önemli Projelerimiz Var"

Demokrat Parti’nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi’yi makamında ziyaret etti.

18.12.2013 11:30

Demokrat Parti'nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi'yi makamında ziyaret etti. Karacan, "Denize arkamızı dönmemiz mümkün değil. Denizle ilgili çok özel ve güzel projelerimiz var bunları da ilerleyen günlerde paylaşacağız" dedi.

Marmaris Belediye Başkanığı'na Demokrat Parti'den aday olan Mustafa Karacan seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor. Odaları ve sivil toplum kuruluşlarını, yönetimlerinin odağında tutacaklarını her fırsatta dile getiren Karacan'ın son Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi oldu. Oda Başkanı Hasan Mengi'yi Demokrat Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte ziyaret eden Karacan seçilmeleri halinde nasıl bir yönetim tarzı belirleyeceklerini anlattı.

DP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan; "Marmaris'te sağlıklı ve centilmence bir yarış olması adına şahsım ve mensubu olduğum siyasi parti yöneticileri olarak bunun sözünü verip yola çıktık. Siyasi parti vatandaşa hizmet için araçtır. Tabiki zorlu bir süreç olacak. Fakat biz centilmence olmasından yanayız. Marmaris hak ettiği bir idareye kavuşmalıdır. Bu görevi teveccühleri sonucu halk bize verirse, öncelikle yapacağımız Marmaris'i odalar, STK'lar, tüm siyasi partiler ile inşaa etmek. Çünkü toplumun katılmadığı hiç bir sinerji devam edemez" şeklinde konuştu.

DTO Başkanı Mengi ise, "Şunu kesinlikle unutmayın. Marmaris'in 3 tarafı denizlerle çevrili. Ben her zaman sitem ediyorum, kimse alınmasın ama, Marmaris belediye meclisi üyelerinin yarısı denizci olmalı. Denize sırtımızı dönemeyiz. Denizcilerimize, denizimize asla arkamızı dönmeyeceğiz. Geldiğimiz yer belli, gideceğimiz yer belli. Hayırlısını diliyorum, üstüne basa basa da söylüyorum Hasan Mengi olarak her zaman yanınızdayım" dedi.

Karacan, "Denize arkamızı dönmemiz mümkün değil. Bilinen tarihten itibaren tüm medeniyetler su etrafında kurulmuştur. Marmaris'te bu yönden çok şanslı. Denizin ihmal edildiğine bende inanıyorum. Olabildiğince bundan faydalanacağız.Denizle ilgili çok özel ve güzel projelerimiz var bunları da ilerleyen günlerde paylaşacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacan: 'Denizle İlgili Çok Önemli Projelerimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement