Karabağlar'da Görsel Sanatlar Şöleni - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'da Görsel Sanatlar Şöleni

Karabağlar\'da Görsel Sanatlar Şöleni

Karabağlar Belediyesi, "Görsel Sanatlar Şöleni"ne ev sahipliği yaptı.
Kültür Sanat Müdürlüğü'nün Üçyol'daki Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlediği Görsel Sanatlar Şöleni, rengarenk görüntülere sahne oldu.

30.11.2013 13:21

Karabağlar Belediyesi, "Görsel Sanatlar Şöleni"ne ev sahipliği yaptı.

Kültür Sanat Müdürlüğü'nün Üçyol'daki Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlediği Görsel Sanatlar Şöleni, rengarenk görüntülere sahne oldu. Çeşitli sivil toplum örgütlerinin stand açtığı etkinlikte, resim, heykel, seramik, ebru, cam işçiliğinin en güzel ürünleri sergilendi. Standlarda, workshop çalışmaları ilgiyle izlendi. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sanatsal çalışmalara katılanlar farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Uğur Mumcu Parkı'na gelen genç yaşlı, çocuk ziyaretçiler, workshop çalışmaları yakından ilglenirken, yeteneklerini de keşfetme fırsatı buldu. Gitar ve şiir dinletileri, halk oyunları gösterileri ise büyük alkış aldı.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de standları gezerek, sanatçılarla yakından ilgilendi, sohbet etti. Başkan Kürüm, kültürel aktivitelere büyük önem verdiklerini belirterek, "Parklarımız, kültürel etkinliklerimizle şenliğe dönüşüyor. Güzel bir buluşma ortamı yaratıyor" dedi. Özellikle Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili resimler, beğeni topladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar'da Görsel Sanatlar Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement