Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Salih Erkek CHP'den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin... - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Salih Erkek CHP'den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin...

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Salih Erkek CHP\'den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Meclis Üyesi M.Salih Erkek, partisinin Karabağlar İlçesi belediye başkanlığı için aday adaylığı için harekete geçti.

29.05.2013 11:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Meclis Üyesi M. Salih Erkek, partisinin Karabağlar İlçesi belediye başkanlığı için aday adaylığı için harekete geçti.

Aynı zamanda Yenigün Gazetesi köşe yazarı ve Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı da olan Erkek, düzenlediği basın toplantısıyla Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adayı olma onayını almak için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan onay almaya gideceğini söyledi.

GENEL BAŞKANDAN İCAZET İSTEYECEĞİM

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de destek verdiği toplantıda konuşan Erkek, "Önce sizin kanaatiniz. Sizin desteğiniz benim için çok önemli. Desteklerseniz varım, desteklemezseniz çekilirim. Var mısınız yok musunuz? Sizden feyiz ve destur aldım. Tek hedefim, ajansımla dosya yapıp genel merkeze gideceğim, Karabağlar muhtarları, dernek ve federasyon başkanları ve siyasi parti üyeleri ve

üyelerin tercihli adayı olarak geldim. Bana destur verirseniz aday adayı olmak istiyorum diyeceğim genel başkanımıza. Tabiki genel başkanımız da izin verecek. Ardından on binlerin önünde adaylığımı açıklayacağım" dedi.

Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koçali Al başta olmak üzere toplantıda bulunan muhtar, dernek başkanları Salih Erkek'e güvenlerinin tam olacağını belirterek, destek sözü verdi.

Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koçali Al, "Senin partine oy vermem ama sana oy veririm. Yağcılığı sevmem bilirsin. İzmir halkı arkamdan geliyor, aday yapın beni de genel merkeze" diye konuştu.

Toplantıya Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, İzmir Cem Vakfı Başkanı ve CHP Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi İsmail Horoz, Belediye-İş 4 No'lu Şube Başkanı Cemal Küpeli ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi de katıldı.

(HD-

29.05.2013 11: 31: 51

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Salih Erkek CHP'den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement