Karabağlar Belediye Başkanlığı Aday Adayı Salih Erkek İha'da - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediye Başkanlığı Aday Adayı Salih Erkek İha'da

Karabağlar Belediye Başkanlığı Aday Adayı Salih Erkek İha\'da

Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Üyesi, Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı da olan ve projelerini Karabağlar'da hayata geçirmek için partisi CHP'den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan Salih Erkek, İhlas Haber Ajansı (İHA)...

26.09.2013 14:21

Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Üyesi, Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı da olan ve projelerini Karabağlar'da hayata geçirmek için partisi CHP'den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan Salih Erkek, İhlas Haber Ajansı (İHA) yöneticilerini ziyaret etti.

İHA İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman, İHA İzmir ve Bölge Redaktörü Kazım Erkmen, İHA İzmir Bölge Haber Müdürü Halil Karahan ile bir süre sohbet eden ve aday adayı olma gerekçelerini anlatan Salih Erkek, aday olup seçilmesi durumunda Karabağlar'ın sorunlarının çözümüne dair hazırladıkları 38 projeyi tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

KARABAĞLAR'IN SORUNLARINI 38 PROJE İLE ÇÖZECEĞİZ

Önceliğinin Karabağlar'da istihdam koşulları yaratmak, sağlık, eğitim ve kentsel dönüşüm olarak açıklayan CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Salih Erkek, aday gösterilmeden önce projelerini kopya çekildiği için açıklamak istemediğini belirtti.

KARABAĞLAR'DA İSTİHDAM YARATMAK VE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİĞİM

"Karabağlar benim sevdamdır. Yatay ile dikeyi birleştireceğim. Eskiden Kale ile Alsancak derlerdi. Ben iki olayı da birleştireceğim. Dil, din, ırk, mezhep, zenginl-fakir ayrımı bende yok" şeklinde konuşan Salih Erkek, ilçenin sorunları ve projeleri hakkında ipuçları verdi:

"İstihdamı ön plana aldım. İkincisi sağlık alanında. Üçüncüsü eğitim ve kentsel dönüşüm. 38 projem var. Karabağlar'ın yüz yıllık kaderini değiştirecek projeler bunlar. En önem verdiğim sorun Karabağlar'da istihdam yaratmak. İş-Kur ile görüşmelerim var. Şu anda açıklamak istiyorum. Çünkü hemen kopya çekiliyor. İstihdam yaratıp insanların yüzünü güldüreceğim. Eski İzmir Caddesi trafiği sorunun çözeceğim, tüm yetkili ve taraflarla bir araya gelerek. Havaalanının girişinde, konuklar İzmir'e girerken sırtlardaki çirkin görüntüyü görüyor. Projelerle dolu dosyamızı genel başkanımıza sunacağız."

BENİ DİĞER ADAYLARDAN AYIRAN HİZMET AŞKI

Salih Erkek, kendisini diğer adaylardan ayıran şeyi ise 'hizmet aşkı' olarak dile getirdi:

"Halka hizmet hakka hizmettir. Beni diğer adaylardan ayıran budur. Beni seçsinler çünkü ben hizmet adayıyım. Parti liderleri de aday tespitlerinde adayların geçmişine bakmalı. Bir kişinin geçmişi neyse geleceği de odur." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediye Başkanlığı Aday Adayı Salih Erkek İha'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement