Karabağlar Anıttepe Derneği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Anıttepe Derneği Açıldı

Karabağlar Anıttepe Derneği Açıldı

CHP Karabağlar Belediye meclis üyesi ve CHP Karabağlar Belediye Başkanı aday adayı Salih Erkek'in Onursal Başkanı olduğu Mardin Ömerli Anıttepe Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Seyfi Dağ başkanlığında kuruldu.

18.11.2013 18:05

CHP Karabağlar Belediye meclis üyesi ve CHP Karabağlar Belediye Başkanı aday adayı Salih Erkek'in Onursal Başkanı olduğu Mardin Ömerli Anıttepe Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Seyfi Dağ başkanlığında kuruldu. Geçtiğimiz pazar günü açılışı gerçekleşen derneğe binbeşyüz Mardinlinin yanı sıra İzmir'in tanınan simaları ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Açılışta dernekleşmenin önemine değinen Salih Erkek bütün siyasi parti temsilcilerinden derneklere kapılarını açık tutması isteğini ileterek ellerini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Yüksek katılımdan dolayı da bütün misafirlere dernek Başkanı, yönetim kurulu ve hemşerileri adına teşekkür ederek sözlerini bitiren Salih Erkek konukların alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

Siyaset arenasında alışık olmadığımız güzel görüntülerin yaşandığı açılışta Dernek Başkanı Seyfi Dağ'ın isteği üzerine CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ile AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay el ele vererek fotoğraf çektirdi. Kürsü konuşmasına da birlikte çıkan il başkanları açılış boyunca dostluk rüzgarları estirerek siyasette görmek istenen görüntüleri sergiledi. Açılışta Karabağlar Belediye Başkanı aday adayı Salih Erkek ve diğer aday adayları kürsüde el ele tutuşarak dostluk mesajı verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar Anıttepe Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement