Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi - Son Dakika
Yerel

Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi

Kamyonun çarptığı ağaç yola devrildiIĞDIR - Iğdır'da Ulu Cami yanında bulunan ağaç, kamyonun çarpması sonucu yola devrildi.

08.11.2017 14:29

Kamyonun çarptığı ağaç yola devrildi

IĞDIR - Iğdır'da Ulu Cami yanında bulunan ağaç, kamyonun çarpması sonucu yola devrildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Iğdır Merkez Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Ulu Cami önünde meydana geldi. Cadde üzerinde ilerleyen 65 EE 329 plakalı Zübeyir Aydemir idaresindeki kamyon, Cami'nin yanında bulunan ağaca çarparak yola devirdi.

Olayı anlatan Kamyon şoförü Zübeyir Aydemir, "20 kilometre hızla gidiyordum ve bir anda ses geldi. Ses gelince baktığımda ağacın devrildiğini gördüm. Kamyonun üst kısmına takıldı ve ondan sonra devrildi" dedi.

İsmet Yüce isimli vatandaş ise, "Camide namaz kıldım ve dışarı çıkacaktım ki bir baktım ağacın devrilmesi sonucu kapı kapanmış.Burada her gün bir sürü insan oturuyor. Bu ağacın kökü olmadığı için kamyon bahane oldu. Başka bir felaket getirebilirdi" şeklinde konuştu.

Şoför kazada yaralanmazken, ağacın devrilmesi esnasında yoldan geçen vatandaşların olmaması olası bir facianın önüne geçti. Devrilen ağaç nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapanırken, Belediye ekipleri devrilen ağacı kaldırdıktan sonra yol trafiğe yeniden açıldı.

Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement