Kağıtspor Akademi Prof. Dr. Biçer'i Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kağıtspor Akademi Prof. Dr. Biçer'i Ağırladı

Kağıtspor Akademi Prof. Dr. Biçer\'i Ağırladı

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin Amatör sporda en önemli markası olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün düzenlediği "Kağıtspor Akademi" ünlü Mentör Prof.Dr.Turgay Biçer'i ağırladı.

05.10.2013 10:15

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin Amatör sporda en önemli markası olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün düzenlediği "Kağıtspor Akademi" ünlü Mentör Prof. Dr. Turgay Biçer'i ağırladı.

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin Amatör sporda en önemli markası olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü başarıların yanı sıra Akademik eğitimlerini de sürdürüyor. Bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki 74 Antrenör ve 37 bin 38 kişiden oluşan dev sporcu kadrosuyla, adeta bacasız fabrika konumundaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, "Kağıtspor Akademi" projesi kapsamında ünlü Mentör Prof. Dr. Turgay Biçer'i, ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan ve Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ve ekibince düzenlenen bilgilendirme toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısında ekibi ile birlikte eğitim veren Prof. Dr. Biçer antrenörlere, "Yüksek performanssa antrenörlük felsefesi" konularında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü düzenlediği "Kağıtspor Akademi" eğitimleri ile sporcu, antrenör ve velilerin müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak da hazırlamayı hedefliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtspor Akademi Prof. Dr. Biçer'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement