Kaged'den Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kaged'den Ramazan Yardımı

Kaged\'den Ramazan Yardımı

Genel merkezi Ordu'nun Kumru ilçesinde bulunan Karadeniz Görme Engelliler Derneği (KAGED), üyelerine Ramazan yardımı yaptı.

15.08.2012 16:10

Genel merkezi Ordu'nun Kumru ilçesinde bulunan Karadeniz Görme Engelliler Derneği (KAGED), üyelerine Ramazan yardımı yaptı.

KAGED Genel Başkanı Faruk Teber, hayırsever iş adamlarının dernek üyelerine dağıtılmak üzere verdiği yardım poşetlerini üyelerinin evlerine giderek tek tek dağıttı. Çeşitli gıda paketlerinden oluşan yardım paketlerinin dernek aracı minibüsle mahalle ve köylerde bulunan üyelerine dağıtılmasında kendisi de görme özürlü olan Faruk Teber, eşlik etti.

Teber yardımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ramazan vesilesiyle hayırsever insanlarımız tarafından derneğimiz üyelerine ulaştırılmak üzere verilen gıda paketlerini

üyelerimize, derneğimize sayın İçişleri Bakanımız tarafından bağışlanan aracımızla bizzat evlerine kadar giderek dağıtıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren tüm iş adamları ve hayırsever vatandaşlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaged'den Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement