Kafaoğlu'na İki Plaket Birden - Son Dakika
Yerel

Kafaoğlu'na İki Plaket Birden

Kafaoğlu\'na İki Plaket Birden

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitime yaptığı desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik tarafından plaket takdim edildi.

01.06.2016 15:29

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitime yaptığı desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik tarafından plaket takdim edildi.

Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden ve burada yiyecek-içecek hizmetleri alanını gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Başkan Zekai Kafaoğlu'na eğitime verdiği destekler için teşekkür edildi ve plaket verildi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik projelere ve eğitim öğretime vermiş olduğu desteklerden dolayı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak ve Okul Müdürü Gülten Küçük ise Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek-içecek hizmetleri alanına katkıları nedeniyle plaket verdiler.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada "Milli Eğitim camiasına her zaman hizmetlerimiz artarak devam edecek. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerin iyi yetişmesi için elimizden ne gerekiyorsa katkı sağlayacağız. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan okullarımızın başarıları ile dikkat çekiyor, bilimsel ve teknolojik çalışmalar ile de isimlerini duyuruyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafaoğlu'na İki Plaket Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement