Kadirli'de CHP Yönetimi Polislere Karanfil Vererek Başsağlığı Diledi - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de CHP Yönetimi Polislere Karanfil Vererek Başsağlığı Diledi

Kadirli\'de CHP Yönetimi Polislere Karanfil Vererek Başsağlığı Diledi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde CHP İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüçcü, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezlerini ziyaret ederek polislere karanfil verip, başsağlığı dilediler.

14.12.2016 15:20

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde CHP İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüçcü, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezlerini ziyaret ederek polislere karanfil verip, başsağlığı dilediler.

İstanbul'daki hain terör saldırısını kınadıklarını belirten CHP heyeti, polisin her zaman yanında ve her türlü desteğe hazır olduklarını söylediler. CHP İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, 10 Aralık tarihinde İstanbul Vodafone Arena önünde meydana gelen elim terör olayı nedeniyle Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başsağlığı ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Buradaki arkadaşlarımıza başsağlığı dileyerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralı olan arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şehit olan tüm arkadaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın ailelerine de geçmiş olsun diliyor acil şifalar diliyoruz" dedi.

Teröre karşı bir ses olmak ve kayıpları unutturmamak isteklerini anlatan Döğüşcü, ilçede görev yapan tüm polisleri tek tek ziyaret ederek başsağlığı diledi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadirli'de CHP Yönetimi Polislere Karanfil Vererek Başsağlığı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement