Kadın Meclis Üyelerinden Kadın Çalışanlara Gül Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Kadın Meclis Üyelerinden Kadın Çalışanlara Gül Sürprizi

Kadın Meclis Üyelerinden Kadın Çalışanlara Gül Sürprizi

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri, 8 Mart’ta kutlanacak Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde bir sürpriz yaparak, belediyede çalışan kadınlara gül dağıttı.

04.03.2014 14:42

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin kadın meclis üyeleri, 8 Mart'ta kutlanacak Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde bir sürpriz yaparak, belediyede çalışan kadınlara gül dağıttı.

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kadın meclis üyeleri Makbule Kaplan, Çiğdem Göksoy, Tarfa Arıç, Fatmagül Demirtağ, Gurbet Kapancılar ve Arzu Akkamış, belediyenin merkez hizmet binasında kadın çalışanlarla buluştu. Her odayı tek tek dolaşan meclis üyeleri, kadın çalışanları gül vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadın belediye personeli ile sohbet eden meclis üyeleri, kadının çalışma yaşamındaki önemine de değindiler. Belediye personeli ise bu nazik jestten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler ve meclis üyelerine teşekkür ettiler.

Sürpriz gül dağıtımıyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Makbule Kaplan, kadınların her geçen gün çalışma yaşamında ve sosyal yaşamda daha etkin hale geldiğini kaydetti. Kadının sesinin daha gür çıkması için herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Kaplan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart gündemli işçi-emekçi kadın arkadaşlarımıza çiçek dağıttık. Sınıfsız, sömürüsüz ve özgür kadını yaratma adına bu uğurda yaşamını yitirmiş, bedel ödemiş tüm devrim ve demokrasi şehitlerini saygıyla anıyoruz. 8 Mart'ta bütün kadınları alanlara davet ediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Meclis Üyelerinden Kadın Çalışanlara Gül Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement