Kaçak Moloz Dökmeye Son - Son Dakika
Yerel

Kaçak Moloz Dökmeye Son

Kaçak Moloz Dökmeye Son

İzmir Ege Hafriyatçılar ve Nakliyatçılar Kooperatif açılışı gerçekleşti.

13.06.2014 00:24

İzmir Ege Hafriyatçılar ve Nakliyatçılar Kooperatif açılışı gerçekleşti. Açılışa Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,İzmir Ticaret Odası Başkanvekili Akın Kazançoğlu ve meclis üyeleri, Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, banka şube müdürleri, oda ve dernek başkanları, 80'e yakın hafriyatçı, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Kooperatif Başkanı Bekir Arduçlu, "Kooperatif kurmamızın amacı kaçak hafriyatı sonlandırmaktır. Kaçak hafriyatçılar molozları olur olmaz yerlere döküyorlar. Güzel İzmir'imizi kirletiyorlar. Bizler birleşerek bu olumsuzluğa son vereceğiz. Tek arzumuz başta sayın valimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere bizlere sahip çıkmaları ve kısıtlı olan döküm yerlerinin fazlalaştırılmasıdır" dedi.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Akın Kazançoğlu ise konuşmasında; "Birleşen hafriyatçıları kutluyorum. Güzel bir oluşum. Bu oluşumla kaçağın önüne geçmiş olurlar. Ticaret odası olarak kendilerine yardımlarımızı esirgemeyeceğiz." dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, "Kooperatif kurmakla isabetli bir karar vermişsiniz. Kentsel dönüşüm başladığında sizlere çok iş düşecek. Kentsel dönüşüm Büyükşehir Belediyesi bünyesindedir. Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ilgilendiren bir konudur. Biz ilçe belediyeler kaçak moloz dökenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Kurmuş olduğunuz kooperatif hayırlı olsun. Yanınızda olacağız şüpheniz olmasın" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaçak Moloz Dökmeye Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement