Jandarmanın Bayram İkramı Yabancıları Şarttı - Son Dakika
Yerel

Jandarmanın Bayram İkramı Yabancıları Şarttı

Jandarmanın Bayram İkramı Yabancıları Şarttı

Muğla’nın Fethiye’ye ilçesinde yol denetiminde jandarmanın bayram ikramıyla karşılaşan yabancılar büyük şaşkınlık yaşadı.

04.10.2014 12:56

Muğla'nın Fethiye'ye ilçesinde yol denetiminde jandarmanın bayram ikramıyla karşılaşan yabancılar büyük şaşkınlık yaşadı.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, Kurban Bayramı'nın ilk gününde de rutin yol önlem ve denetimlerini sürdürdü. İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı'nın da katıldığı yol uygulamalarında geçen bayramlarla olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da sürücülere ikramlarda bulunuldu ve bayram trafiğine dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Ölüdeniz girişinde bayram nedeniyle uygulama yapan jandarma ekipleri, hareket halindeki sürücülere kolonya ve çikolata ikram etti. Mola vermek isteyen sürücüler için hazırlanan masada ise gün boyu çay, meyve, suyu ve su ikramında bulunuldu.

YABANCILAR ŞAŞIRDI

Jandarmanın son yıllarda ülke genelinde gerçekleştirdiği bayram ekinlikleri, en çok tatil için Türkiye'de bulunan yabancıları şaşırttı. Jandarma timleri tarafından durdurulan yabancı sürücüler, evraklarını uzatıp, araçlarında arama yapılmasını beklerken; kendilerine sunulan ikramlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaştıklarını belirten yabancı sürücüler, "Jandarmaları görünce kontrol için evraklarımızı uzattık. Ancak onlar bize çeşitli ikramlarda bulundu. Aracımızda arama yapılmasını beklerken, bize ikramlarda bulunulmasıyla ilk kez karşılaşıyoruz. Bu uygulama çok hoşumuza gitti. Böyle bir etkinliği gerçekleştiren Türk yetkililere teşekkür ediyoruz" dediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmanın Bayram İkramı Yabancıları Şarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement