İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Protokol İmzaladı

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Protokol İmzaladı

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile bir protokol imzaladı.

04.06.2017 12:22

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile bir protokol imzaladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, üniversiteyle imzaladıkları protokolle İzmit'te ki sanatsal faaliyetlerin artacağının müjdesini verdi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde düzenlenen imza törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pöstekli ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer katıldı.

Kocaeli Üniversiteliyle her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirten Başkan Doğan, "Üniversitemiz bizim bilim yuvamız, ışığımız. Biz her dönemde üniversitemizle güzel ilişkiler kurduk. Özellikle son dönemde işbirliğimizi daha da arttırdık. Rektörümüz ve dekanlarımızın gayretleriyle üniversitemiz, şehirle daha da bütünleşip, daha faydalanabilir bir duruma geldi" dedi.

Konuşmasında sanatın İzmit Belediyesi için önemine vurgu yapan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak özellikle Güzel Sanatlara da ayrı bir ilgi duyuyoruz. Sizlerin de çok önemli emekleri var, birlikte şehrimizde güzel projeler yapıyoruz. Bundan sonra daha da yakın çalışacağız. 28 Haziran da açılışını yapacağımız Kültür tepesi 2. Etap alanımızda da sanatsal faaliyetlerimiz yoğun olarak yapılacak. Sanatı seviyoruz, sanatın önemini biliyoruz, İzmit'in sanatın dolu dolu yaşandığı bir şehir olması için gayret ediyoruz. Çünkü İzmit'imize sanat çok yakışıyor" şeklinde konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pöstekli'de imzalanan protokolle belediyeyle olan işbirliklerinin artarak devan edeceğini belirterek, "Belediyemizle birlikte sanata yönelik güzel bir işbirliğimiz var. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Dünya Sanat Günü Etkinliği ile başlayan projelerimiz Sanat Tepesi'nde devam edecek. Bundan sonra hem üniversitenin hem de belediyenin ortak çalışmalarıyla İzmit sanatla daha da fazla buluşacak" diyerek sanata ve sanatçılara verdiği önem ve destekler için Başkan Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement