İzfaş, Autoshow Fuarı'nın Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

İzfaş, Autoshow Fuarı'nın Hazırlıklarını Sürdürüyor

İzfaş, Autoshow Fuarı\'nın Hazırlıklarını Sürdürüyor

Otomotiv sektörünün İzmir'deki sekizinci buluşması, 22 Ekim'de başlayacak.

23.09.2013 14:04

Otomotiv sektörünün İzmir'deki sekizinci buluşması, 22 Ekim'de başlayacak. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği (EGOD) işbirliği ile 22-27 Ekim 2013 tarihleri arasında Kültürpark'taki Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek olan İZMİR AUTOSHOW 2013 Fuarı için geri sayım başladı.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "İZFAŞ olarak İZMİR AUTOSHOW - Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı'nı 22-27 Ekim 2013 tarihleri arasında sekizinci kez gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yılda yaklaşık 35 fuarın düzenlendiği İzmir'de yapılan tek otomobil fuarı, İzmir Autoshow'dur. Fuar, İzmir'in yanısıra bölgenin otomobil sektörü açısından dinamizminin sergilendiği başarılı ve gelecek vaat eden bir organizasyon konumundadır. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2, 3 ve 4 no'lu hollerde, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği (EGOD) destekleriyle düzenlediğimiz fuarımız, otomotiv dünyasının devlerini İzmir'de buluşturacak.

Organizasyonumuz ile öncelikli hedefimiz; fuarımızın başarısını artırmak, sektörün gelişmesine destek olarak katılımcı firmalar ve ziyaretçiler arasında önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmektir. Ziyaretçilerin, önde gelen otomobil firmalarının en son tasarım modellerini yakından tanıma, inceleme ve satın alma fırsatı bulacağı Autoshow'un; katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize bekledikleri sonuçları getireceğini umut ediyoruz.

Altı gün süreyle açık kalacak ve nihai tüketiciye yönelik olarak organize ettiğimiz fuarda, dünyanın önemli otomobil markaları en yeni modellerini sergileyecek. Autoshow'da binek, hafif - ağır ticari araç ve oto yedek parça ürünleri yer alacak. Bu yıl çocuk ve kadınlara yönelik özel etkinlikler planlıyoruz, fuar süresince çeşitli çekilişler olacak" dedi.

Autoshow Fuarı'na 2011 yılında 20 marka ve 78 firma katılmış; fuarı 52 bin 104 kişi ziyaret etmişti.

İzmir'de otomotiv tutkunlarını bir araya getirecek fuar, hafta içi 11: 00-20: 00, hafta sonu 11: 00-19: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzfaş, Autoshow Fuarı'nın Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement