İstanbul Merkezli Operasyon - Son Dakika
Yerel

İstanbul Merkezli Operasyon

İstanbul Merkezli Operasyon

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: "17 Aralık operasyonunun, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olmadığını hepimiz görmekteyiz"

24.02.2014 17:10

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, "17 Aralık operasyonunun, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olmadığını hepimiz görmekteyiz" dedi.

Sayın, yaptığı açıklamada, 17 Aralık operasyonun ardından "tarihi yeniden yazarken, oyunları bir bir bozarken, dik dur eğilme, Bolu hep seninle" yazılı bir pankart astıklarını belirtti.

Pankartı kaldıracaklarını kaydeden Sayın, "Astığımız bu pankartın, Bolu halkının hissiyatını, bütün kamuoyuna ve tüm Türkiye'ye ifade ettiğini düşünüyor ve bugün pankartı indiriyoruz" diye konuştu.

AK Parti'nin yasaları ihlal eden bir parti olmadığını dile getiren Sayın, şunları söyledi:

"Partimiz bu milletin tarihinden gelen yaşam tarzına saygı duyan, dili, dini, ırkı ne olursa olsun herkese eşit mesafede yaklaşan bir partidir. İki aydan beri televizyonlardan ve gazetelerden takip ettiğimiz bu operasyonunun, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olmadığını hepimiz görmekteyiz. Bu olay Türkiye'nin önlenemez yükselişinin önünü kesmek isteyen dış güçlerin, Türkiye'deki yerli uzantılarıyla yapmak istedikleri bir operasyon, bir ameliyat, bir otopsiydi." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Merkezli Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement