İstanbul'da Rus vatandaşları terör saldırısında hayatını kaybedenler için çiçek bıraktı - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Rus vatandaşları terör saldırısında hayatını kaybedenler için çiçek bıraktı

İstanbul\'da Rus vatandaşları terör saldırısında hayatını kaybedenler için çiçek bıraktı

Moskova'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenler için Rusya Konsolosluğu binası önüne çiçek bırakan İstanbul'da yaşayan Rus vatandaşları, dua ederek ve mum yakarak terörü lanetledi.

23.03.2024 19:21  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan Rus vatandaşlar, Moskova'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenler için Rusya Konsolosluğu binası önüne çiçek bıraktı.

Moskova'da bir konser salonunda dün gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Rus vatandaşlar Beyoğlu'ndaki Rusya İstanbul Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. Başkonsolosluk binası önüne çiçek bırakıp mum yakan Rus vatandaşlar, terör saldırısında yaşamını yitirenler için dua etti, bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

"Allah kimsenin başına vermesin"

Kızı ve eşiyle Rusya'da yaşadığını söyleyen Önder Özdemir, "Olayları duyduk çok üzüldük. Tasvip etmediğimiz şeyler. Allah kimsenin başına vermesin. Rusya halkına geçmiş olsun. Allah herkese sabır versin diyorum. Üzülüyoruz" dedi.

"Terörü lanetliyorum"

Böyle olayların yaşanmaması gerektiğini söyleyen Erdem Şener ise terörü lanetleyerek, "Terör saldırıları son zamanlarda çok oluyor. Artık olmaması lazım. Artık öyle bir devirdeyiz ki bunların olmaması lazım. Terörü lanetliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Rus vatandaşları terör saldırısında hayatını kaybedenler için çiçek bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement