İşitme Engelliler'den Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler'den Teşekkür

İşitme Engelliler\'den Teşekkür

Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'na katılmayı son maçlarda kaybeden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, 2012-2013 sezonunda grubunda namağlup şampiyon oldu.

11.03.2013 14:38

Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'na katılmayı son maçlarda kaybeden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, 2012-2013 sezonunda grubunda namağlup şampiyon oldu.

Oynadığı 14 maçta 12 galibiyet alan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı tek puan kaybını Bornova İşitme Engelliler karşısında yaşadı. Oynadığı 2 maçta da rakibiyle berabere kalan ve namağlup ünvanının yanında 14 maçta kalesinde gördüğü 8 golle en az gol yiyen, 38 puan ile en fazla puan toplayan takım ünvanlarını da elinde bulunduran takım, 25-31 Mart tarihleri arasında Marmaris'te yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak.

Maç sonrasında tercüman Guddusi Aydın aracılığı ile açıklama yapan, Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, sezonun son maçını Manavgat ile birlikte Türkiye Şampiyonası'na katılmayı haftalar önce garantileyen Konya İşitme Engellilerle oynadıklarını belirterek, "Bu karşılaşma bizim açımızdan liderliği korumanın yanında namağlup ünvanını da koruma açısından önem taşıyordu. Biz bu ünvanlarımızı korumaya çalışırken, rakibimiz de hem tek mağlubiyeti aldıkları Manavgat'tan rövanşı almak, hem de liderlik koltuğuna oturmak istiyordu. Bu şartlar altında oynanan karşılaşmada sporcularımız büyük bir özveriyle mücadele ederek sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmayı başardılar.İnanıyorum ki Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstereceklerdir" dedi.

Sezon başında belirlemiş oldukları hedeflere ulaştıklarını kaydeden Aydın, "Şimdi hedefimiz

25-31 Mart tarihlerinde gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımların katılımıyla Marmariste yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında kupayı Manavgat'a getirmek. Marmaris'te Konya, İstanbul Sefaköy ve Üsküdar, Kırşehir, Trabzon, Diyarbakır ve Antakya takımları ile mücadele edeceğiz. Başarılı bir sezon geçirdik.Bu başarıya katkı veren Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Side Belediyesi, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Turgutlu Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt, Semerkant Manavgat Temsilciliği, Lal Kopyalama, Asteria Otel, Melas Restoran, The end Restoran,Çorbacı Hasan, Çolak Eczanesi ve başarımızı herkese ulaştıran basın mensupları ile maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler'den Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement