İşaret Dili Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

İşaret Dili Kursuna Yoğun İlgi

İşaret Dili Kursuna Yoğun İlgi

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün açtığı İşaret ili kursuna gençler yoğun ilgi gösteriyor.

22.07.2015 15:14

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün açtığı İşaret ili kursuna gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okumu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa açılan 'İşaret Dili' kursuna gençlerin ilgisi yoğun oldu. 100'e yakın kursiyerin katıldığı kursta gençler, İşaret Dili Eğitmeni Ahmet Kavak tarafından Gençlik Merkezi'nde verilen eğitimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Gençler kursta işaret dilini öğrenerek engelli bireylerle iletişim kurmayı amaçlıyor.

Gençlerin kursa olan ilgi ve alakalarından memnun olduklarını söyleyen Kurs usta öğreticisi İşaret Dili Eğitmeni Ahmet Kavak, "Gençlerimize engelli bireylerimizin hayatlarını daha rahat yaşamaları ve sosyal yaşamda daha fazla insanla iletişim içinde olabilmeleri için başlattığımız kursumuz yoğun şekilde sürüyor. Gençlerimizin ilgisi bizi oldukça memnun etti. İlgi ve alaka gençlerimizin duyarlılığını da ortya seriyor" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşaret Dili Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement