İş Adamından Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İş Adamından Kaymakama Ziyaret

İş Adamından Kaymakama Ziyaret

Barış Koli A.Ş ve Barış Yapı A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, Diyarbakır'ın Silvan ilçe Kaymakamı Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti.

30.04.2012 19:50

Barış Koli A.Ş ve Barış Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, Diyarbakır'ın Silvan ilçe Kaymakamı Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti.

İstanbul'da faaliyet sürdüren Barış Koli A.Ş ve Barış Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, Silvanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Çevik ve

Barış Yapı A.Ş Silvan Konakları satış Koordinatörü Ömer Yıldırım Silvan kaymakamı Yunus Sezer'i ziyaret ederek,proje hakkında bilgi verdi.

Koli A.Ş ve Barış Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, "Kendi memleketimizde yatırım yapmak istedik bugün burada yatırımızı kendi öz kaynaklarımızla yapmaya başladık. Projemizin Silvan görselliğine katkı sunacağına inanıyorum. bu memleket için kim yatırım yapacaksa desteklenmeli, bu tür projeler konusunda Silvan bölgede örnek bir kent olacaktır" dedi.

Silvan kaymakamı Yunus Sezer, "daha öncede fotoğraflarda projeyi görmüştüm çok güzel bir proje, Silvan'ımız güzellikler katacağına inanıyorum. Silvan'da güzel şeyler oluşmaya başladı. Her şey güzel gidiyor. Silvan'ın geleceği için yatırım yapan, katkı sunan herkesi destekliyoruz ve diğer işadamlarımızın da Silvan'a katkı sunmalarını bekliyoruz. Silvan konakları şehrimize hayırlı olsun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamından Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement