İrfan Demir AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Yerel

İrfan Demir AK Parti'ye Katıldı

İrfan Demir AK Parti\'ye Katıldı

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde kısa bir süre önce DSP'den istifa eden Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi İrfan Demir AK Parti'ye katıldı.

28.02.2013 10:05

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde kısa bir süre önce DSP'den istifa eden Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi İrfan Demir AK Parti'ye katıldı.

İrfan Demir için AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'nda partiye katılım töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Kapaklı AK Partili Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, partililer ile Kapaklılılar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ gerçekleştirdi. AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu söyleyen Demirbağ, "AK Parti 81 vilayetin 7 bölgenin ve 75 milyonun partisidir. İrfan Demir'in daha önce mazisinde AK Parti vardı. Bunu katılım olarak kabul etmiyoruz. Önümüzdeki günlerde büyük bir katılım gerçekleştireceğiz." Dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan'a teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Partili Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir "Millete hizmetten başka derdi olmayan, bu toplulukla siyaset yapmak bana onur ve gurur verecek. Bu dava için her türlü çalışmayı ve birlikteliği sağlayacağız." Diye konuştu.

Tekirdağ'ın büyükşehir, Kapaklı'nın da ilçe yapılmasının büyük bir hediye ve nimet olduğunu söyleyen Demir "Başbakanımızın bizlere vermiş olduğu bu hediyelere önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde hem Büyükşehir'i hem Kapaklı'yı, hem de Çerkezköy'ü alarak teşekkür etmiş olacağız. Bugünden itibaren varlığımızla, gücümüzle dava arkadaşlarımızla birlikte AK Parti için çalışacağız." İfadelerine yer verdi.

Törende konuşan bir diğer isim ise Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem oldu. Kendisini Kapaklı'da misafir bir belediye başkanı olarak nitelendiren Başkan Ertem, "İrfan Demir'i AK Parti'ye katılımı dolayısıyla tebrik ediyorum, Kapaklı ve halkımız için hayırlı olsun" dedi.

Siyaset yapılacaksa AK Parti'de yapılması gerektiğini belirten Ali Ertem, şöyle devam etti; "Yetkisi gücü olmayan partilerde bulunulmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bir şey yapabilme imkanı olan insanların gücü olmayan bir ortamda bulunması vebaldir. Bu imkanı kullanabileceği yer AK Partidir. Diğer partileri otobüs ve trenlere benzetebiliriz ama AK Parti hızı bakımından bir uçaktır. Bu önemli duruşu sergilediği için İrfan Demir'i tebrik ediyorum. Katılımın zamanı olmaz. 'Bugüne kadar neredeydi, seçime bir yıl kala partiye üye oldu' şeklide ifade kullanmayalım. Bunlar hesap neticesinde olan şeyler değildir. 'Zararın neresinden dönülürse kardır' anlayışına göre bugün bir milattır"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın AK Parti'ye katılıp katılmayacağına yönelik bir soruyu da yanıtlayan Ali Ertem, "Katılım kararını bu mekanizma vermiyor. Kriterleri aştıktan sonra kapımız herkese açıktır. Burası sadece fikir beyan eder. Dolayısıyla AK Parti de belli bir hiyerarşi vardır ve o hiyerarşiye uygun şekilde çalışan teşkilat AK Parti teşkilatıdır. Genel merkezin evet dediğine biz hayır diyemez, hayır dediklerine de evet diyemeyiz" cevabını verdi

Son olarak konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İrfan Demir'in aralarına katılmalarından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Son güne kadar kapımız herkese açık. Söylemlere kulaklarımızı tıkamamız gerekiyor.

Bu işin özün Ak Parti'nin Kapaklı'da büyük bir değer olarak ortaya çıkmasıdır. Bu da hepimizin mutlu olacağı bir durumdur. Ne kadar katılım o kadar büyük bir kazançtır. İleriki süreçte de birlikte devam edeceğimize inanıyorum. Herkes AK Partinin arkasında saf tutup seçimlere girecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İrfan Demir'e parti rozetini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ taktı. Demir'in AK Parti'ye geçmesiyle birlikte AK Parti'nin Kapaklı Belediye Meclisi'nden meclis üyesi sayısı 8'ye yükseldi.

28.02.2013 09: 45: 31

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İrfan Demir AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement