İngilizce Yaz Eğitim Kampı Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

İngilizce Yaz Eğitim Kampı Sertifikaları Verildi

İngilizce Yaz Eğitim Kampı Sertifikaları Verildi

Kalkınma Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirilen ''İngilizce Yaz Eğitim Kampı 2.'' projesinde eğitim alan 310 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte sertifikalarını aldı.

19.07.2012 12:46  Güncelleme: 13:26

Kalkınma Bakanlığı'nın desteğiyle, Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü Sosyal Etütler Merkezi tarafından organize edilen Selçuk Üniversitesi ve Mevlana Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'İngilizce Yaz Eğitim Kampı 2' projesinde eğitim alan 310 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte sertifikalarını aldı.

Proje kapsamında Batman, Diyarbakır, Bingöl ve Şanlıurfa'dan Konya'ya gelen öğrenciler, 45 gün süren eğitimin ardından hem İngilizce Yaz Eğitimi Katılım Sertifikası, hem de Genç Liderler Akademisi Sertifikası aldı. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen kapanış törenine Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özcan, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Aslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Projede görev alanlara teşekkür eden Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, katılımcı öğrencilere bu fırsatları çok iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Projeyi çok önemsediklerini belirten SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, "5 hafta önce büyük bir coşkuyla bu projeye başlamıştık. Bugün de yine aynı coşkuyla kapatıyoruz. Biz Selçuk Üniversitesi olarak projenin içerisinde yer almaktan çok memnun olduk" dedi. Müzik dinletisinin ardından eğitimlere katılan öğrencilere, grup koçlarına ve öğretmenlerine sertifikaları verildi. Öğrenciler kendi yörelerinden türküler ve şiirler de okudu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İngilizce Yaz Eğitim Kampı Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement