İmamoğlu'nda Sıkma ve Çevirme Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

İmamoğlu'nda Sıkma ve Çevirme Günü Etkinliği

İmamoğlu\'nda Sıkma ve Çevirme Günü Etkinliği

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından sosyal faaliyet ve kulüp etkinliği çerçevesinde yöresel kültürel değerlerimizden “sıkma-çevirme “günü etkinliği yapıldı.

02.05.2014 10:53

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından sosyal faaliyet ve kulüp etkinliği çerçevesinde yöresel kültürel değerlerimizden "sıkma-çevirme "günü etkinliği yapıldı.

Okul bahçesinde yapılan etkinlikte her sınıf için ayrı ayrı, misafirler için ayrı saç kuruldu. Misafirlere ayran, sıkma, börek, çay ikram edildi. Kaymakamı Kürşat Özdemir, "Yapılan faaliyetin örnek bir etkinlik olduğunu, okul müdürümüzü ve ekibini tebrik ediyorum. Diğer okullarımıza da iyi bir örnek oldu" dedi.

Okul müdürü Latif Koç ise yaptıkları etkinliklerin de diğer okullara bir başlangıç olduğunu belirtti.

Etkinlik, sıkma ikramlarının ardından öğrencilerin müzik eşliğinde halk oyunları gösterisiyle devam etti.

Etkinliğe Garnizon Komutanı Hüseyin Ergen, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, İmamoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlyas Dehri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Karakuş daire müdürleri Kozan Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Şener, okul müdürleri, öğretmenler, veli ve öğrenciler katıldılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmamoğlu'nda Sıkma ve Çevirme Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement