İlim Yayma Cemiyeti Yaz Okulu Öğrencileri Atalanı'nda Piknik Yaptı - Son Dakika
Yerel

İlim Yayma Cemiyeti Yaz Okulu Öğrencileri Atalanı'nda Piknik Yaptı

İlim Yayma Cemiyeti Yaz Okulu Öğrencileri Atalanı\'nda Piknik Yaptı

16 Haziran’da 150 Anasınıfı ve İlkokul öğrencisiyle Çağatay Uluçay İlkokulunda ‘Yaz Okulu’ projesiyle Kur’an ve Dini Bilgiler Eğitimi faaliyetlerine başlayan İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi, öğrencilere eğitim faaliyetleri yanı sıra sosyal ve sportif etkinliklerde de bulunuyor.

10.08.2014 14:12

16 Haziran'da 150 Anasınıfı ve İlkokul öğrencisiyle Çağatay Uluçay İlkokulunda 'Yaz Okulu' projesiyle Kur'an ve Dini Bilgiler Eğitimi faaliyetlerine başlayan İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi, öğrencilere eğitim faaliyetleri yanı sıra sosyal ve sportif etkinliklerde de bulunuyor. Sosyal etkinlik kapsamında Şehzadeler Belediyesi'nin de desteğiyle Spil Dağı Atalanı mevkisine gezi düzenlendi. Geziye öğrenci ve velileriyle birlikte 200'den fazla kişi katıldı.

Geziyle ilgili İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç şunları söyledi: " Türkiye'de 63 yıllık bir geçmişe sahip olan Cemiyetimiz yavrularımızın ve gençlerin Milli, manevi, dini ve ahlaki değerleri benimsemiş, kendi medeniyet köklerine sımsıkı bağlı, vatanını milletini seven ülkesine ve değerlerine bağlı, millet iradesine saygılı bireyler yetiştirmek için çaba sarf etmiştir. Bizlerde bu doğrultuda yaklaşık olarak yedi yıldır çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda Manisa'da ilk defa 3 yıldır içerisinde bolca spor ve sosyal etkinliğin olduğu Kur'an ve Temel dini bilgiler eğitimlerinin verildiği 'Yaz Okulu' faaliyetini gerçekleştiriyoruz. Bu sene de oldukça yoğun bir katılımın olduğu yaz okulumuzda ilkokul öğrencilerimize yönelik Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in destekleriyle Spil Dağı Atalanı Piknik Gezisi düzenledik. Geziye bütün öğrencilerimizin katılımı yanı sıra velilerimizden de yoğun ilgi vardı. Gezide ilk olarak öğrencilerimize kursta öğrendiklerini sınamak hem de eğlendirmek amaçlı bir Temek Dini Bilgiler Bilgi yarışması tertipledik. Son derece çekişmeli geçen yarışta birinci olan sınıfımıza ödülleri takdim edildi. Daha sonda kursumuzun başından beri kursumuza sağladığı katkılar nedeniyle üç velimize de hediye takdim edildi. Öğle yemeği ikramından sonra ise öğrenciler aralarında çuval yarışı, yumurta taşıma, balon patlatma ve halat çekme yarışları yaptılar. Zaman zaman yağan şiddetli yağmura rağmen son derece eğlenceli ve dolu dolu bir piknik programı gerçekleştirdik. Hamdolsun yavrularımızı sağ salim evlerine teslim ettik. İnşallah kış döneminde de çeşitli etkinliklerle bu çocuklarımızla beraber olmayı planlıyoruz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlim Yayma Cemiyeti Yaz Okulu Öğrencileri Atalanı'nda Piknik Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement