İl Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu, Gso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu, Gso'yu Ziyaret Etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu, Gso\'yu Ziyaret Etti

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

16.12.2013 18:10

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atandıktan sonra nezaket ziyaretinde bulunan Özuslu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir süre görüşerek, hazırlıklarını sürdürdükleri yeni projelerini paylaştı.

Gaziantep ile ilgili bütün kaynakları tek bir noktada toplamak istediklerini, bununla ilgili 'Kent Arşivi' çalışması yürüttüklerini bildiren Özuslu, "Bir nevi kent hafızası oluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili yer bulma çalışmalarımız sürüyor. Üniversiteler, ilgili kurum ve kuruluşlardan da destek alarak bütün yayın arşivlerini, araştırmaları derleyip toplayacağız. Böylece bunları gelecek nesillere taşıyacağız" dedi.

Özuslu, Gaziantep tarihi ile ilgili belli başlı bir yayın bulunmadığını, bu konuda kaynak olarak gösterilecek bir kitap hazırlamak istediklerini kaydetti. Gaziantep'in tanıtım konusunda yıllardır zayıf kaldığını belirten Özuslu, projelerini hayata geçirme ve kitap basma konusunda destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Elimizden gelen desteği vermeye çalışırız. Neticede şehrimiz ve ülkemiz için çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu, Gso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement