İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

Balıkesir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Vali Ahmet Turhan başkanlığında toplandı.

02.11.2012 17:26

Balıkesir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Vali Ahmet Turhan başkanlığında toplandı. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün düzenlediği 2012 yılı 4 üncü dönem olağan toplantısına sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Özmerkez Karesi Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararların sonuçları görüşüldü. Denetleme Kurul raporları değerlendirilirken, 2012 yılı eylül ayı sonuna kadar Balıkesir ili genelinde istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalar ve kaydedilen gelişmeler üzerinde görüşüldü. 2012 yılının son çeyreğinde İl genelinde açılacak meslek kursları ve programlar ile 2013 yıllık eğitim programı nın belirlendiği İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında; mesleki eğitim faaliyetlerinin belirlenen alanlarda gerçekleştirilmesi için mutabakat sağlandı. Toplantıda ayrıca, daha önce uygulanan 'girişimcilik eğitimi', 'iş gücü ihtiyaç analizi' ve 'toplum yararına çalışma' programlarının yararlı olduğu, bu programların 2013 yılında da uygulanması konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.

Özmerkezdeki toplantıya; Vali Ahmet Turhan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Vali Yardımcısı Ayhan Çiftarslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Aydın, Saniyi ve Ticaret İl Müdürü Burhan Ağabeyoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Ahmet Kula, Balıkesir Ticaret Odası Genel Sekreteri Erdoğan Dur, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Kazım Avcı, Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Orkun Dökmen ve diğer ilgililer katıldı.

02.11.2012 16: 58: 30

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement