İl Genel Meclisleri Tarihinin Son Toplantılarını Yapıyor - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisleri Tarihinin Son Toplantılarını Yapıyor

İl Genel Meclisleri Tarihinin Son Toplantılarını Yapıyor

Erzurum İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi son toplantılarını yapıyor.

03.03.2014 15:35

Erzurum İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi son toplantılarını yapıyor. İl Genel Meclis Başkan'ı Bülent Taşkesenligil'in başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı 5 gün üst üste sürecek.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclis Başkan'ı Taşkesenligil, "İl Genel Meclisleri tarihinin son toplantılarını yapıyor, tarihi bir ana şahitlik edeceksiniz."dedi.

Bugünkü toplantıda mahkeme kararı ile İl özel idaresinde 1'inci hukuk müşaviri görevinden alınan Av. İhsan Küçük'ün kadrosuz kalmaması ve Av. Özlem Küçükdemir'in Hukuk müşavirliğinde alınması durumun da kadrosuz kalması görüşüldü.

Görüşülen diğer bir konu ise İlçe ve köylere Hizmet Götürme Birliklerine ek ödenek verilmesi kararı alınması olup ve 200 bin TL Aziziye Köylere Hizmet Götürme Birliğine, 70 bin TL'nin ise Olur Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılmasa kararı görüşülecek. Meclisin bu günkü son toplantısında ise Kültür Turizm ve Sosyal İşler Komisyonu tarafından hazırlanan Erzurum'a 2013 yılında Hangi ülkeden ne kadar turist geldiğini belirten rapor oldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisleri Tarihinin Son Toplantılarını Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement