İhh Heyetinden Başkan Yavuz'a Plaket - Son Dakika
Yerel

İhh Heyetinden Başkan Yavuz'a Plaket

İhh Heyetinden Başkan Yavuz\'a Plaket

Düzce İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanı Ali Kasım ve yönetim kurulu üyeleri Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ziyaret etti.

13.03.2014 14:31

Düzce İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanı Ali Kasım ve yönetim kurulu üyeleri Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İHH Başkanı Ali Kasım, İHH İnsani Yardım vakfının, dünya'nın çeşitli yerlerinde doğal afetler ve savaşlar nedeniyle yardıma muhtaç insanlara yardım ulaştırıp onların yaralarına merhem olmaya çalışan gönüllülerden oluştuğunu belirterek, "Faaliyetlerimiz hayırsever vatandaşlarımız ve siz değerli siyasilerimizin sayesinde artarak devam etmektedir. İHH İnsani Yardım Vakfı olarak yardım toplama amacıyla Düzce 'de çeşitli tarihlerde programlar yaptık. Bu programlar sırasında bize verdiği destekten dolayı Başkanımıza teşekkür etmek ve kendisini ziyaret etmek istedik" dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İHH İnsanı Yardım Vakfı ülkemizin en büyük yardım vakıflarından birisidir. Düzce'de kardeşlerimiz gayretli çalışmaları ile insanlığa çok büyük hizmetler yapıyor. Tabii, her yardım organizasyonunda olduğu gibi yardım faaliyetlerinin kaynağı hayırsever vatandaşlarımız ve kuruluşlarımız. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) komşusu aç iken tok uyuyan bizden değildir." Hadis-i şerifiyle, iyi bir Müslüman olmanın insanlığa hayırlı bir birey olmaktan geçtiğini bizlere öğütlemiştir. Bu uğurda çalışan, gayret sarf eden kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh Heyetinden Başkan Yavuz'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement