İftar Sofrası Söğütlüde Kuruldu - Son Dakika
Yerel

İftar Sofrası Söğütlüde Kuruldu

İftar Sofrası Söğütlüde Kuruldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor.

26.07.2012 17:10

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. İftar sofraları bu sefer de Söğütlü ilçesinde kuruldu. Söğütlülerin yoğun ilgi gösterdiği iftara katılan Başkan Zeki Toçoğlu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, masaları tek tek dolaşarak, Söğütlülerin Ramazan ayını kutladı. İftarın ardından düzenlenen Karagöz ve Hacivat gösterisi çocuklara keyifli dakikalar geçirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. İlk olarak Erenler'de kurulan iftar sofraları bu sefer de Söğütlü ilçesinde kuruldu. İlçe merkezinde verilen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Söğütlüler katıldı. Söğütlülerin yoğun ilgi gösterdiği iftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Zeki Toçoğlu, Söğütlülerin Ramazan ayını kutladı ve daha sonra iftara geçildi. Başkan Toçoğlu, Milletvekili Üstün ve belediye yöneticilerinin her biri ayrı ayrı masalara oturarak vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. İftar sonrasında hep birlikte edilen dua ve çocukların şenliği ise görülmeye değerdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle, şehir merkezine kurulan sahnede Karagöz - Hacivat oyunu sahnelendi. Karagöz ve Hacivat tiplemesi çocuklara keyifli dakikalar geçirtti.

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, ilçelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşların gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Bu iftarlar sayesinde hizmetleri de yakından görme ve vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin sadece merkezinin değil her ilçesinin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sakarya'mız bütün bu güzelliklere layık bir şehir." diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde düzenlediği iftar programlarının çok faydalı olduğuna olan inancını ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, fırsat buldukça bu iftarlara katılacağını ve vatandaşlarla istişare yapacağını söyledi. Ayhan Sefer Üstün, "Büyükşehir Belediyemiz bu proje ile vatandaşlarımızın ayağına gidiyor, Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini aynı sofrada buluşarak gösteriyor" dedi. Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş da, Söğütlü'ye gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

İftar sonrası Başkan Zeki Toçoğlu ve Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü'de yaptırılan çok amaçlı pazaryeri ve spor sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, şehrin her yerinde faydalı hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla uyum içinde çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Sofrası Söğütlüde Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement