İEF İzmirlileri Eğlenceye Doyuracak - Son Dakika
Yerel

İEF İzmirlileri Eğlenceye Doyuracak

İEF İzmirlileri Eğlenceye Doyuracak

29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinlikleriyle bu yıl da göz dolduracak.

19.07.2014 12:14

29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinlikleriyle bu yıl da göz dolduracak.

83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı her biri farklı bir organizasyon niteliği taşıyan birbirinden farklı etkinlikleriyle bu yıl da göz dolduracak. 10 gün süreyle düzenlenecek etkinliklerle İzmir Fuarı, kültür - sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak.

Hazırlıkların devam ettiği Fuar'da konserler, söyleşiler, sergiler, tiyatro gösterimleri, dans gösterileri, müzik dinletileri, çocuk kulübü, yöresel lezzetler festivali ile sinema burada festivali gibi çok sayıda etkinlik organize edilecek.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs "Ekonomik açıdan bir genel ticaret fuarı niteliği taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı; bu yıl da düzenleyeceğimiz konserler, sinema burada festivali, çeşitli sergiler, yöresel lezzetler festivali etkinlikleri ile sanayi ve ticari boyutunun yanına eğlence, kültür ve sanat faaliyetleriyle dolu bir İzmir geleneği" olmayı sürdürecek" dedi.

Her yıl yaklaşık 30 farklı başlık altında organize edilen etkinlikler ile İzmir Enternasyonal Fuarı'nda; şarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok değerli konuk ağırlanıyor.

Geçen yıllarda olduğu gibi 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı müzikseverleri müziğe doyuracak. Ücretsiz gerçekleşecek ÇİM konserleriyle İzmir'e yıldız yağacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İEF İzmirlileri Eğlenceye Doyuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement