İdil Esnafı Kaymakamın Odasının Önüne Anahtar Bıraktı - Son Dakika
Yerel

İdil Esnafı Kaymakamın Odasının Önüne Anahtar Bıraktı

İdil Esnafı Kaymakamın Odasının Önüne Anahtar Bıraktı

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarına tepki göstermek isteyen esnaf, İdil Kaymakamı M.Mustafa İmamoğlu'nun makam odasının önüne gelerek anahtar bırakma eylemi yaptı.

16.01.2012 16:32

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarına tepki göstermek isteyen esnaf, İdil Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu'nun makam odasının önüne gelerek anahtar bırakma eylemi yaptı.

Çarşı merkezinde bir araya gelen esnaf, ilçedeki hırsızlık olaylarına tepki göstermek için İdil Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu'nun Hükümet Konağı'ndaki makam odasına yürüyerek odanın önüne anahtarlarını bıraktı. Hükümet Konağı'nın merdivenlerinde grup adına açıklama yapan İdil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nas, "Son bir ayda idil esnafının üzerinde yoğunlaşan hırsızlık olaylarına dikkat çekmek için burada bulunmaktayız. Kaymakam beyle görüşmek için yukarı çıkacağız" dedi.

Ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nas, ilçe mahalle muhtarları ve iki esnafı temsilci olarak Kaymakam İmamoğlu ile görüşme talep etti. Kaymakam İmamoğlu ile görüşmek için odaya alınan temsilcilerden sonra esnaf kaymakamın makam odasının önüne anahtarlarını bıraktı.

Görüşmeden sonra açıklama yapan Nas, konuyla ilgili Çarşamba günü Kaymakam İmamoğlu ile tekrar görüşeceklerini söyledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İdil Esnafı Kaymakamın Odasının Önüne Anahtar Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement