İdareci ve Öğretmenlerden Mezunlara "Gangnam Style" Dansıyla Veda - Son Dakika
Yerel

İdareci ve Öğretmenlerden Mezunlara "Gangnam Style" Dansıyla Veda

İdareci ve Öğretmenlerden Mezunlara "Gangnam Style" Dansıyla Veda

Yalova Anadolu Lisesinin idareci ve öğretmenleri, okuldan bu yıl mezun olan öğrenciler için "Gangnam Style" müziği eşliğinde dans ederek hazırladıkları videoyu, internette bir sosyal paylaşım sitesine yükledi.

14.06.2013 17:13

Yalova Anadolu Lisesinin idareci ve öğretmenleri, bu yıl okuldan mezun olan öğrenciler için "Gangnam Style" müziği eşliğinde dans ederek bir video klip hazırladı. Bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan klip, internet kullanıcılarından ilgi görüyor.

Süresi 16 dakika olan klip, Okul Müdürü Rıdvan Acar'ın, "Sevgili 12'nci sınıflar. Yalova Lisesinin 45'inci mezunları. Mezun oldunuz diye üzüldüğümüzü sanmayın" sözüyle başlıyor.

Daha sonra Acar, diğer idareciler, öğretmenler ve memurlar, rengarenk gözlük ve başlıklar takarak, PSY olarak tanınan Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang'ın "Gangnam Style" müziği eşliğinde dans ediyor.

Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 yıl süresince okullarında öğrenim gören ve mezun olan öğrencilere bir sürpriz yapmak istediklerini bildirdi.

Klibi, mezunlara hediye ettiklerini belirten Acar,  "Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında İsveç'te bir proje ortağı okulumuz var. Bu okulun müdürü, mezuniyet törenine hemşire kıyafetiyle çıkmıştı. Biz de 'Bunun gibi eğlenceli ne yapabiliriz?' diye düşündük ve bu klibi hazırlamaya karar verdik" diye konuştu. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İdareci ve Öğretmenlerden Mezunlara 'Gangnam Style' Dansıyla Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement