İç Anadolu'dan Tanık'ın Çankayasına Tam Not - Son Dakika
Yerel

İç Anadolu'dan Tanık'ın Çankayasına Tam Not

İç Anadolu\'dan Tanık\'ın Çankayasına Tam Not

ANKARA (İHA) – Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çevre il ve ilçelerden gelen CHP'li heyete Çankaya Belediyesi'nin hizmetlerini tanıttı.

07.10.2013 14:30

ANKARA (İHA) – Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çevre il ve ilçelerden gelen CHP'li heyete Çankaya Belediyesi'nin hizmetlerini tanıttı.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Kırşehir CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Niğde CHP İl Başkanı Ünal Baykan, Yozgat İl Örgütü temsilcileri, Kırşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Karakurt, Kırşehir Merkez CHP İlçe Başkanı Fevzi Akkuş, Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Evciler Belediye Başkanı Haşim Dalaslan'dan oluşan heyete Çankaya Belediyesi'nin hizmetlerini tanıttı.

Konuklarına Çankaya Belediyesi Emek Hizmet Binası içi ve çevresi, Kızılay kent merkezi düzayak sokaklar projesi Yüksel ve Selanik Caddesi uygulamaları, Çankaya Çarşı Dayanışma ve Kültür Merkezi, 100+ Yaş Kulübü, Atatürk Gençlik Merkezi ve Konukevi, Pir Sultan Cem Evi ve Kültür Merkezi, Berfo Ana Parkı ve Çansera'yı gezdiren ve projeler hakkında yerinde bilgiler aktaran Çankaya Belediye Başkanı Tanık, ziyaretin ardından Çansera içinde yemek ikramında da bulundu.

Gezinin ardından birer konuşma yapan Kırşehir CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin açılışına katıldıkları 2 Temmuz Parkı'nın ardından gerçekleştirilen bu ziyaretle Çankaya Belediyesi hizmetlerini yerinde görmenin kendilerine moral ve güven aşıladığını söyledi. Zengin, "Bu hizmetleri gördükten sonra Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın önümüzdeki dönemde de başarılı çalışmalarına devam etmesi gerektiğine ve edeceğine hatta Ankara Büyükşehir Belediyesinin de alınacağına olan inancım daha da arttı" dedi.

Niğde CHP İl Başkanı Ünal Baykan da, Niğde'de Çankaya Belediyesi'nin yaptığı Çansera gibi bir parkın onda birinin dahi olmadığını, mevcut parklarında yok edildiğini ifade ederek, "Çankaya'da başarılı biçimde uygulanan toplumcu belediyeciliği gördükten sonra Niğde'nin sol bir belediyeciliğe olan ihtiyacını daha açık biçimde hissettim. Aynı zamanda hemşerim olan Başkan Tanık'ı başarılarından dolayı kutluyor ve hemşerimle bir kez daha gurur duyduğumu huzurunuzda ifade etmek istiyorum" dedi.

Başkan Tanık da konuklarının kadirşinaslığına teşekkür ederken, bu çalışmaları birlikte yaptığı mesai arkadaşları ve ailesine de teşekkürü bir borç bildiğini ifade etti.

Çankaya Belediyesine ait otobüslerle konuklarına Çankaya'yı gezdiren başkan Tanık'a, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Dulkadir, Çankaya Belediye Başkanvekili Haydar Han, Çankaya Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Süleyman Demir, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe, Çankaya Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda belediye bürokratı da eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İç Anadolu'dan Tanık'ın Çankayasına Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement